ELISABETH ENSTAD
Daglig leder / Produsent /Partner

+47 917 76 709
elisabeth@smallfilm.no

Elisabeth er vår daglige leder og produsent.
Hun tar i mot byråer og kunder, budsjetterer det nødvendige antall runder, til strikken er tøyd og alle er fornøyd. Hun er bukten og begge endene og holder oss alle i hendene!
Hennes engasjement og tilstedeværelse sørger for at Small Film alltid leverer topp kvalitet, i henhold til budsjett og til avtalt tid.

Her finner du oss på Lilleborg

IVAN BJØRNDALS GATE 9, BYGG A4

Small films kontor er idyllisk og sentrumsnært beliggende i en gammel murbygning på området der Lilleborg såpefabrikk en gang tronet på Akerselvens østre bredd.

Kontoret er solrikt, sydvendt og har utsikt mot et tiltalende grønt byrom med kafe rett utenfor. Tilliggende friområde er velegnet for soling og det finnes flere gode serveringssteder i nærheten. I Villa Paradiso serveres byens beste pizza og på Det andre teatret kan man både ta en pils og se kremen av unge norske skuespillere improvisere seg gjennom livet. Sagene lunsjbar er rett borti lia og 20-bussens holdeplasser i Arendalsgata er kun et steinkast unna. 1 time gratis parkering rett utenfor og som alltid åpen dør for hyggelige besøkende. Velkommen!

Filmproduksjon:

 • Idé og konsept

  Idé og konsept

  Om du bare har en liten idé eller om du har et helt konsept. Vi kan gjøre ditt konsept til film eller din idé til et konsept. Enten ønsker du deg en idé eller så ønsker du en idé omsatt, utviklet, preppet og gjort til en film. Alle disse mulighetene er åpne hos oss. Ta med de løse tankene dine – vi hjelper deg å samle dem.
 • Manusutvikling

  Manusutvikling

  Kom med idé – vi hjelper deg å få det til å skje. Vi utvikler manusrammer, skriver manusforslag og veileder langs den spennende veien fra strøtanke til idé og fra godkjent idé til ferdig film.
 • Preproduksjon

  Preproduksjon

  Kamera, lyssetting, linser, kaffekopper, vogner, kraner, droner, rekvisitter, skuespillere, locations, flere kaffekopper, hjelpende hender, catering, mikrofoner, kostymer, make-up, megafoner, enda flere kaffekopper og enda bedre stemning. Noen ganger trenger man alt dette – andre ganger ikke. Vi skreddersyr alltid det team som passer prosjektet, et team vi vet kan levere det nødvendige for nettopp din reklamefilm.
 • Casting

  Casting

  Noen liker mora og andre liker dattera! Våre aktører prøvefilmes og intervjues så vi er sikre på at vi har funnet den som blir neste snakkis rundt landets lunsjbord. Passer det filmen bruker vi gjerne tanta til fetteren til onkelen din... og vi sørger for å få ut det fulle, og kanskje skjulte, skuespillertalentet filmen trenger.

 • Location

  Location

  Alle filmer foregår i et miljø. Noen ganger kan vi filme hjemme hos onkel Per, andre ganger trenger vi Markveien eller Holmenkollen. Vi har erfaringen og kontaktene som skal til for å skaffe tillatelser, sperre av, varsle naboer og preparere location så den blir vår private lekeplass og ideell backdrop for filmen vår. Når det er sagt, så behersker vi geriljaopptak hvis nødvendig.
 • Opptak

  Opptak

  På opptaksdagen kjenner vi alle elementene. Alt er forberedt og alt gjennomføres etter en nøyaktig plan. Og når alle følger planen åpnes rommene for improvisasjon som kan løfte filmen ytterligere. Og skjer det noe uforutsett... skal vi også være klare for det.
 • Postproduksjon

  Postproduksjon

  En film er avhengig av et godt opptak. Like fullt blir mesteparten av en film til i etterarbeid. Klipp, effekter, lyd, grafikk og voice-over gjøres etterpå og da vurderer vi alltid filmens behov. Vi bruker byens beste etterarbeidshus og lydstudioer, men har også mulighet til å gjøre klipp og motion graphics inhouse. Hvert prosjekt lever sitt eget liv så vi ser an budsjett og filmens kunstneriske krav før vi bestemmer etterarbeidsløsning. Når en film er endelig godkjent sørger vi for rask og smidig levering av filer til tv, kino og sosiale medier.

Adresse

Ivan Bjørndalsvei 9
Bygg A4
0472 Oslo